Årets Stikk UT!-turar

Første mai startar årets Stikk UT!-sesong, og nedanfor ser du alle turane i Surnadal kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet blir sendt til alle husstandar i løpet av veke 17. Om du ikkje får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

Klikk for stort bildeTorviksetra Klikk for stort bildeBjøråskaret

Nytt av året er det at alle Stikk UT!-turane i Møre og Romsdal blir presenterte på same kart og i same nettløysing. Det inneber at turglade små og store kan velje mellom 381 turar i 30 kommunar i fylket.

I Surnadal blir det to nye turmål i år: Torviksetra og Bjøråskaret. Sula og Storhaugen i Todalen går ut som turmål.

For meir informasjon om Stikk UT! og oversikt over alle turmål i fylket, gå til stikkut.no.

Vær merksam på at mange turar ikkje opnar til 1.mai på grunn av snø. Sjekk turbeskrivelsen for når turen opnar før du legg ut på tur.

Turar i Surnadal:

Bjøråskaret