Gratis sommaraktivitet i Surnadal: Inspire Summer Camp

Klikk for stort bilde @InspireSurnadal Dette skriv arrangørane: I samarbeid med Surnadal Sparebank arrangerer Drive for life en samlende og morsom ferieaktivitet. Dette er et åpent og gratis aktivitetstilbud for barn og unge i Surnadal mellom 8 og 16 år. Første aktivitetsdag er torsdag 23. juli.

Velkommen til Inspire Summer Camp!

Tidspunkt: Aktivitetsøktene kommer til å være på mandager og torsdager fra Kl. 16.00-18.00. Oppstart skjer på torsdag 23.07.20, og siste økt er torsdag 13.08.20.

Sted: Oppmøte og aktiviteter vil foregå på Øye Stadion eller i Surnadal idrettshall, avhengig av været. Området vil bli merket med et stort Inspire-flagg, og mer info vil bli lagt ut på @InspireSurnadal på Facebook.

Påmelding ved oppmøte: Påmelding skjer når du møter opp på en av øktene, mellom 15.45 og 16.00. Det er valgfritt hvor mange økter du vil være med på. Det vil være minst to aktivitetsledere på hver økt som arrangerer lekene.

Surnadal ungdomsråd stiller som aktivitetsledere, og det er disse du skal melde deg på til ved oppmøte. Disse har på seg vester og har ansvaret for barna. Det er plass til 50 deltakere på hver økt, så det gjelder å være tidlig ute. Om det er fullt på en økt, blir det mulighet for å være med på neste.

Målet med Inspire Summer Camp er å skape gode opplevelser gjennom lek, trivsel og fysisk aktivitet, og er ikke prestasjonsrettet. Her handler det bare om å ha det gøy!

Kjenner du noen som burde bli med? Ta med venner og møt opp på torsdag 23.07.20 Kl. 16.00!

Info og bilder blir lagt ut på Facebook-siden @InspireSurnadal

Har du noen spørsmål? Ta kontakt 😊

Mvh Mari Halgunset
Leder Inspire Summer Camp
mari.halgunset@driveforlife.com
Mobil: 954 59 843

Klikk for stort bilde @inspireSurnadal