Har du vore på Rensvik Pizza og Grill etter 18. september?

Klikk for stort bildeEin ansatt ved Rensvik Pizza og Grill har fått påvist korona. Kristiansund kommune har i samråd med Folkehelseinstituttet, FHI, sendt ut følgande beskjed i pressa om korleis personar som har vore på Rensvik Pizza og Grill etter 18. september skal forhalde seg:

• Takeaway: Ingen tiltak nødvendig. Karantene og testing kun dersom ein har symptom
  • Dei som har spist i restauranten: Karantene i ti dagar frå den dagen du har var der, med tilbakeverkande kraft. Du skal teste deg for korona.
  • Samfunnskritisk personell: Desse kan returnere til arbeid etter ein negativ prøve, men vil framleis ha karantene utanfor arbeidstida.

Bur du i Surnadal og har spist i denne restauranten etter 18. september?
Da skal du ringe sentralbordet i kommunen og bestille koronatest: 71655800. Du må også umiddelbart i karantene.