Surnadal årets MOT-partner kommune

Klikk for stort bilde Under kveldsshowet på årets Ildsjelsamling i går vart det delt ut pris for «Årets MOT partner kommune», «Årets MOT-partner videregående» og «Årets MOT-partner ungdomsskole». MOT Surnadal stakk av med prisen Årets MOT-partner kommune! (Foto: MOT)

Dette skriv MOT på sine heimesider:

Surnadal kommune har vært MOT-partner i mange, mange år. Nå fikk de endelig anerkjennelse for sin langsiktige satsing på MOT som verktøy for å styrke ungdoms robusthet og MOT.

Når vi spør rådmann Knut Haugen hvorfor de lykkes kommer svaret kjapt.

– Det er på grunn av de her, sier han og ser på resten av MOT-teamet. – For et par år siden var jeg på min første Ildsjelsamling og da vi kom tilbake sa jeg til teamet: Okei, hva skal vi gjøre for å få en slik pris. Noe rett må vi ha gjort, for her står vi i dag! På bildet under ser vi glade prisvinnarar ved MOT Surnadal ungdomsskule, Eva Sæterbø og Laila Sollid (Foto: Privat).

Klikk for stort bilde

MOT STYRKER UNGDOMS ROBUSTHET OG MOT GJENNOM FOREBYGGANDE LIVSMESTRINGSPROGRAM I SKULEN.

MOT HAR TRE VERDIER:

MOT til å leve:

• Være seg selv
  • Lede seg selv
  • Ha passion
  • Akseptere ikke alltid å være bra

MOT til å bry seg:

• Skape godfølelsen hos andre
  • Vise respekt
  • Vise kjærlighet
  • Vise omsorg for de som er utenfor

MOT til å si nei:

• Prioritere
  • Stå for egne verdier
  • Våge å si ifra
  • Praktisere tøff kjærlighet.

Les meir om årets MOT-partnerar her.

MOT Surnadal har eiga FB-side.