LMS 2019

Lærings- og meistringssenteret (LMS) Helse Møre og Romsdal tilbyr eit stort mangfald av kurs og grupper for pasientar og pårørande med ulike diagnoser og utfordringar.

Endelig har vi fått nok snø på de fleste steder vi har Stikk UT! Ski-turmål. Vi oppfordrer alle til finne fram skia og komme seg ut på tur, -en vet aldri hvor lenge snøen ligger!

Eit undervisningstilbod til deg som har eit familiemedlem eller en ven med demenssjukdom eller som er spesielt interessert.

Kartverket vedtok «Øvstbøen» som gardsnamn. No kan partane i saka klage på dette vedtaket.

Ett kontaktpunkt for pasienten, raskere avklaring og tettere samarbeid om pasientbehandlingen. Det er blant gevinstene når St. Olavs hospital fra 1. januar 2019 overtar driften av interkommunal legevakt og øyeblikkelig hjelp.

Julekort_Janne_Skei

Her finn du opningstider i juletida for kommunehuset/servicetorget, bibliotek, kino, symjehall og alpinsenteret.

Tidspunkt: kl 09:00.

Stad: Kommunehuset (Kommunestyresalen)

Sakspapir

NB. Av tekniske årsakar blir møtet blir ikkje sendt på KommuneTV

Egenberedskap 1

For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Denne uka får du en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

juletorget_FB

Da er adventstida snart her og vi ønskjer store og små velkomne til det tradisjonsrike Juletorget på Skei i helga. Her er programmet.

Stikk UT! –sesongen 2018 er over med rekordhøy deltagelse!

23 500 aktive deltakere har registrert over 459 000 turer.