1709:2020: Eit nytt påvist smittetilfelle med koronavirus

Det er påvist eit nytt smittetilfelle med koronavirus i Surnadal kommune. Personen det gjeld er isolert og nærkontaktar er i karantene.

Utleigerestriksjonar i kommunale idrettsanlegg og oppvekstbygg

Her er ei oversikt over utleigerestriksjonar som følgje av at vi har gult nivå på smittevernberedskapen.

Treng du tilskot eller startlån for tilpasning av bustaden din?

10.09.2020: Opphevar forsterka besøksrestriksjonar

I samråd med kommuneoverlege går besøksrutinene tilbake til slik dei var tidlegare i sommar, frå og med 10. september. Dette skriv sjukeheimen:

Digital brannvernuke - pressemelding

Mange småbarnsforeldre har ingen plan når brannalarmen går. Når det begynner å brenne står nær halvparten av småbarnsforeldrene uten noen plan for å få barna i sikkerhet, viser ny undersøkelse.

Oppdaterte råd om testing, fråvær og retur jobb og BHG/skule

Folkehelseinstituttet endrar sine anbefalingar og formuleringar knytt til testing, fråvær og retur til jobb, barnehage og skule etter smittesituasjonen. Under finn du ei oversikt over dei viktigaste anbefalingane som gjeld no.

Sommarlesande surnadalingar

Det var meir utfordrande å delta i «Sommarles» i år, men surnadalingane likar tydeleg nok utfordringar og heldt leseferdigheitene ved like også denne sommaren.

Nytt frå skatteetaten: Overtek skatteoppkrevjar-oppgåver

Skatteetaten overtek ansvaret for kommunale skatteoppkrevjar-oppgåver frå 1. november.

Kulturinformasjon

Under finn du opplysningar om tilskotsordningar (medrekna spelemidlar) som kan vere nyttige både for lag og privatpersonar i Surnadal – samt informasjon om bibliotek og Gåte-konsert.

Stikk UT! maraton 2020

Nye og gamle Stikk UT!-deltakarar blir inviterte med på Stikk UT! maraton i Friluftslivets veke. Kor mange turar klarar vi å gå i perioden 5. - 13. september? Og kven stikk av med dei flotte premiane?