Ledig stilling ved Halsa Interkommunale Psykiatriske Senter (HIPS)

Vi søker ny daglig leder.

Driftsstans ved Bøfjorden vassverk

På grunn av nødvendig reparasjonsarbeid blir det stopp i vassforsyninga i  område Settem til Heggem på nordsida i Bøfjorden utover dagen måndag 23.04.18. På grunn av feil i programmet, har det ikkje vore muleg å nytte telefonvarsling. Dette beklagar vi.

Årets Stikk UT!-turar

Første mai startar årets Stikk UT!-sesong, og nedanfor ser du alle turane i Surnadal kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet blir sendt til alle husstandar i løpet av veke 17. Om du ikkje får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

Møte i oppvekststyret 18.04.18

Her kan du sjå sakliste.

Vil du ha årets Stikk UT!-premie?

Stikk UT ski-sesongen er over for denne vinteren, og det er ikkje lenger muleg å registrere turar. Det som ikkje er for seint, er å skaffe seg årets premie:

Plan for idrett og friluftsliv 2018-2021, offentleg ettersyn

Formannskapet har i møte 23.03.18 i sak nr. 19/18 vedteke å legge forslag til Plan for idrett og friluftsliv 2018-2021 ut til offentleg ettersyn.

Årsvikariat som dirigent og treblås-/musikklærer inntil 85 %.

Kulturskolen på Indre Nordmøre er ein interkommunal kulturskole for kommunene Halsa, Rindal og Surnadal. Vi har ledig inntil 85% stilling som treblås og musikklærer fra 01.08.18-31.07.19.

Påminning – søknadsfristar kultur

Biblioteket held ope på måndag

Surnadal folkebibliotek har gjort ein vri for å gi brukarane eit godt tilbod før påska startar for fullt.

Give me 5

Det er, pr. torsdag føremiddag, berre rundt 25 billettar att til kveldens store hending; nemleg «Give Me 5» med alle femteklassingane i kommunen, Torgeir Leivdal, Anne Kleivset og Henning Sommerro.