På grunn av nødvendig reparasjonsarbeid blir det stopp i vassforsyninga i  område Settem til Heggem på nordsida i Bøfjorden utover dagen måndag 23.04.18.

På grunn av feil i programmet, har det ikkje vore muleg å nytte telefonvarsling. Dette beklagar vi.

Første mai startar årets Stikk UT!-sesong, og nedanfor ser du alle turane i Surnadal kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet blir sendt til alle husstandar i løpet av veke 17. Om du ikkje får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

skiløyper

Stikk UT ski-sesongen er over for denne vinteren, og det er ikkje lenger muleg å registrere turar. Det som ikkje er for seint, er å skaffe seg årets premie:

Formannskapet har i møte 23.03.18 i sak nr. 19/18 vedteke å legge forslag til Plan for idrett og friluftsliv 2018-2021 ut til offentleg ettersyn.

Kulturskolen på Indre Nordmøre er ein interkommunal kulturskole for kommunene Halsa, Rindal og Surnadal. Vi har ledig inntil 85% stilling som treblås og musikklærer fra 01.08.18-31.07.19.

Surnadal folkebibliotek har gjort ein vri for å gi brukarane eit godt tilbod før påska startar for fullt.

Give me five

Det er, pr. torsdag føremiddag, berre rundt 25 billettar att til kveldens store hending; nemleg «Give Me 5» med alle femteklassingane i kommunen, Torgeir Leivdal, Anne Kleivset og Henning Sommerro.

Trafikksikringsplanen skal legge føringar for trafikksikringsarbeidet i kommunen.